kek pertunangan

View previous topic View next topic Go down

kek pertunangan

Post  azwan on Fri Oct 24, 2008 5:52 pm

ni suma kek tunang..harga..
harga kena tengok decoration nya...susah skit nak menilai..kena susah ckit n rumit skit..kena harga lain la..

bawah ni suma cheese kek untuk tunang...kami bagi harga pada pembeli RM90
mahal eh...ni beratnya 1.5kg...bahan2 tuk membuatnya pun yang terbaik punya, yg buat pun bukan cheff biasa2 baru belajar...ni cheff hotel buat






kalu rasa harga tu mahal sangat...kita boleh bawak berunding
call je azwan 013-2206109


Last edited by azwan on Sun Feb 07, 2010 8:48 pm; edited 1 time in total

azwan
Admin

Posts: 22
Join date: 2008-07-29
Age: 30

View user profile http://wandisini.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kek pertunangan

Post  azwan on Fri Oct 24, 2008 8:08 pm

ni dah lama buat..gambar lama..tak ingat kek jenis pa lak





Last edited by Admin on Fri Dec 19, 2008 10:48 pm; edited 1 time in total

_________________

azwan
Admin

Posts: 22
Join date: 2008-07-29
Age: 30

View user profile http://wandisini.blogspot.com

Back to top Go down

saje nak tanya...

Post  queen on Mon Dec 15, 2008 10:24 am

Hi...

Nak tanya cikit..

1) Untuk kek (ex: tunang) - ade cake lain tak selain cheese cake?
2) Tempahan perlu dibuat awal atau last min pun bleh?
3) Delivery macamana? amik sendiri or hantar?
4) Kalau hantar, area paling jauh bleh hantar kat mana?..hmmm...kalau luar dari KL bleh adjuz ke? (ex: seremban ke...melaka ke...)
5) Yang cup cake tu bleh decorate untu jadik hantaran sekali tak?


tu je nak tau...

maceh.. Very Happy

queen
Guest


Back to top Go down

Re: kek pertunangan

Post  azwan on Tue Dec 16, 2008 12:05 pm

queen wrote:Hi...

Nak tanya cikit..

1) Untuk kek (ex: tunang) - ade cake lain tak selain cheese cake?
2) Tempahan perlu dibuat awal atau last min pun bleh?
3) Delivery macamana? amik sendiri or hantar?
4) Kalau hantar, area paling jauh bleh hantar kat mana?..hmmm...kalau luar dari KL bleh adjuz ke? (ex: seremban ke...melaka ke...)
5) Yang cup cake tu bleh decorate untu jadik hantaran sekali tak?


tu je nak tau...

maceh.. Very Happy

thanks queen
jawapan kepada soalan anda
1. kami ada kek lain selain cheese kek. kek pandan, butter kek, kek coklat, kek carrot...pendek kata da macam2 kek la. anda bagi tahu je, kami cuba buat

2. untuk tempahan cupcake perlu buat tempahan awal bergantung kepada kuantiti 50 biji ke atas boleh tempah 3 hari sebelum. 100biji lebih kena tempah 5 hari sebelum.
bagi kek biasa 2 hari sebelum pun boleh jugak. jgn tempah last minit eh, susah kami nanti.hehe.. Very Happy

3. kalu sekitar lembah klang kami boleh hantar lagi, termasuk la shah alam dan klang

4. paling jauh pun boleh hantar gak, tapi kena caj pengangkutan la

5. eh boleh la. kami akan deco ikut seperti yg u suka. nak jadikan cupcake tu sebagai door gift kenduri pun boleh


sebarang pertanyaan boleh call atau SMS azwan 013-2206109

_________________

azwan
Admin

Posts: 22
Join date: 2008-07-29
Age: 30

View user profile http://wandisini.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kek pertunangan

Post  azwan on Fri Dec 19, 2008 11:56 pm


_________________

azwan
Admin

Posts: 22
Join date: 2008-07-29
Age: 30

View user profile http://wandisini.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kek pertunangan

Post  azwan on Thu Mar 12, 2009 9:28 pm









Last edited by azwan on Thu Mar 12, 2009 9:59 pm; edited 1 time in total

azwan
Admin

Posts: 22
Join date: 2008-07-29
Age: 30

View user profile http://wandisini.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kek pertunangan

Post  azwan on Thu Mar 12, 2009 9:32 pm






azwan
Admin

Posts: 22
Join date: 2008-07-29
Age: 30

View user profile http://wandisini.blogspot.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum